Birmingham este un oraș vibrant, plin de istorie și cultură, situat în regiunea West Midlands din Anglia, Marea Britanie. Cu o populație de peste un milion de locuitori, Birmingham este al doilea cel mai populat oraș din Marea Britanie, după Londra.

Istoria industrială a Birminghamului își pune amprenta asupra orașului și este evidentă în arhitectura sa. Orașul a fost un centru important pentru dezvoltarea Revoluției Industriale, iar fabricile și halele industriale din secolul al XIX-lea sunt încă vizibile astăzi. În același timp, Birminghamul este un oraș modern și cosmopolit, cu un sector tehnologic în creștere și cu multe companii multinaționale cu sediul aici.

Birminghamul are o mulțime de atracții turistice, cum ar fi Muzeul Industrial, care oferă o privire în istoria industrială a orașului, sau Grădina Botanică, o oază verde în mijlocul orașului cu grădini frumoase și plante exotice. Catedrala St. Philip, situată în centrul orașului, este una dintre cele mai frumoase catedrale din Marea Britanie și a fost construită în stil neogotic. Acesta este doar un mic exemplu al atracțiilor turistice din Birmingham.

Dacă doriți să experimentați natura și frumusețea naturală a orașului, Grădina Botanică din Birmingham este un loc minunat de vizitat. Aici, vizitatorii pot explora numeroase grădini cu plante exotice, lacuri și cascade, precum și serelor cu flori și plante rare.

În concluzie, Birminghamul este un oraș plin de viață, cu o istorie bogată, o cultură și o artă fascinante, o gamă largă de opțiuni culinare și o frumusețe naturală uimitoare. Pentru o experiență autentică a acestui oraș minunat, nu trebuie să ratați aceste atracții și activități de top.

Perioada: 20-23 mai 2023

Zbor: 148 de lei/persoana cu Wizz Discount (Cluj-Napoca – Birmingham si retur)

Cazare: 1400 lei Bloc Hotel Birmingham

Aceasta este o excursie de tipul DIY (do it yourself), în care tu va trebui să îți cumperi singur biletele de avion și să îți faci rezervarile de cazare. Prețurile sunt orientative la momentul postării articolului. Pentru a putea beneficia de aceste prețuri, vă rugăm să vă rezervați cat mai repede biletele de avion și cazarea.