Barcelona, capitala Cataloniei, este una dintre cele mai vizitate destinații turistice din Europa, iar pe langă faptul că puteți admira operele lui Gaudi, vă puteți bucura și de plajă pe coasta Mediteranei.

Cele mai importante atracții turistice din Barcelona sunt: vestitul bulevard La Rambla, Sagrada Familia, cartierul Gotic, Parc Guell, Montjuic Magic Fountain, Casa Mila, Casa Battlo stadionul Camp Nou, Picasso Museum, plaja Barceloneta.

O perioadă ideală pentru un citybreak in Barcelona, pentru a vă putea bucura de toate aceste atracții, este luna septembrie, când temperatura pe timp de zi este de aproximativ 26 de grade, iar noaptea ajunge la aproximativ 22 de grade.

De asemenea am găsit în această perioadă și un preț imbatabil pentru zbor și cazare:

Zbor: 178 de lei/persoana cu Wizz Discount (Cluj-Napoca – Barcelona si retur)

Cazare: 212 euro (redus de la 600 de euro!!)

Hotel Cami Gallery Barcelona – http://www.booking.com/Share-hNMpdM

Pret pe persoana:  142 de euro (cazare + zbor)

Aceasta este o excursie de tipul DIY (do it yourself), în care tu va trebui să îți cumperi singur biletele de avion și să îți faci rezervarile de cazare. Prețurile sunt orientative la momentul postării articolului. Pentru a putea beneficia de aceste prețuri, vă rugăm să vă rezervați cat mai repede biletele de avion și cazarea.