Parisul este una dintre cele mai iconice și fermecătoare destinații din lume, cunoscută pentru arhitectura sa impresionantă, gastronomia sa delicioasă și atmosfera sa romantică. Fie că te afli în oraș pentru prima dată sau ești un vizitator regulat, Parisul îți va rămâne cu siguranță în inimă.

În primul rând, Parisul este cunoscut pentru celebra sa Turnul Eiffel, una dintre cele mai recunoscute construcții din lume. Turnul Eiffel este situat în Parcul Champ de Mars și a fost construit în 1889 pentru Expoziția Universală. În ziua de azi, turnul este un simbol al Parisului și o atracție turistică importantă, care oferă o priveliște panoramică superbă a orașului.

O altă atracție turistică importantă din Paris este Muzeul Luvru, unul dintre cele mai mari și cele mai faimoase muzee din lume. Muzeul găzduiește o colecție impresionantă de artă, incluzând capodopere precum Mona Lisa de Leonardo da Vinci și Venus din Milo. Dacă vizitezi Muzeul Luvru, îți recomandăm să îți aloci cel puțin o jumătate de zi pentru a putea explora cât mai multe galerii și expoziții.

Parisul este, de asemenea, cunoscut pentru arhitectura sa impresionantă, care include clădiri și monumente istorice, precum Catedrala Notre-Dame, Turnul Montparnasse și Arcul de Triumf. Aceste construcții au supraviețuit secolelor și continuă să fie adorate și admirate de vizitatori din întreaga lume.

Când vine vorba de mâncare, Parisul este una dintre cele mai bune destinații pentru cei pasionați de gastronomie. În oraș vei găsi o varietate de restaurante, cafenele și patiserii care îți vor satisface orice poftă. De la croissante și brioșe la quiche și macarons, Parisul este cunoscut pentru bucătăria sa delicioasă și sofisticată.

În concluzie, Parisul este un oraș magic și plin de viață, cu o istorie bogată și o cultură vibrată. O vizită în acest oraș îți va oferi o experiență inegalabilă și ocazia de a descoperi una dintre cele mai iconice destinații din lume.

Perioada: 25-30 mai 2023

Zbor: 258 de lei/persoana cu Wizz Discount (Cluj-Napoca – Paris si retur)

Cazare: 394 euro Cosy Studio 7 – Pantin

Aceasta este o excursie de tipul DIY (do it yourself), în care tu va trebui să îți cumperi singur biletele de avion și să îți faci rezervarile de cazare. Prețurile sunt orientative la momentul postării articolului. Pentru a putea beneficia de aceste prețuri, vă rugăm să vă rezervați cat mai repede biletele de avion și cazarea.