Cipru, insula de aur din Marea Mediterană, este o destinație turistică populară pentru călători din întreaga lume. Orașele sale pitorești, plajele de nisip alb și apele cristaline fac din Cipru un loc de vacanță ideal.

Cipru are o istorie bogată și este considerat unul dintre cele mai vechi locuri locuite din lume. Oamenii au trăit pe insulă încă din preistorie, iar urmele istoriei sale se pot vedea peste tot. Printre obiectivele turistice cele mai populare se numără cetățile antice, mormintele, amfiteatrele și muzeele care găzduiesc artefacte și descoperiri importante din istoria insulei.

Ayia Napa este o stațiune turistică populară situată pe coasta de est a insulei Cipru. Aceasta este cunoscută în primul rând pentru plajele sale cu nisip fin și ape cristaline, dar și pentru viața de noapte vibrantă.

Plajele Ayia Napa sunt cu adevărat magnifice și sunt considerate unele dintre cele mai bune din Cipru. Printre cele mai populare plaje se numără Nissi Beach, care are nisip fin și ape cristaline, iar în apropiere se află insula Micul Ayia Napa, care poate fi vizitată înotând sau cu barca. O altă plajă populară este Sandy Bay, care este potrivită pentru familii cu copii datorită apei calme și adâncimii reduse.

Ayia Napa este cunoscută în întreaga lume pentru viața sa de noapte vibranta. Stațiunea are o gamă largă de baruri și cluburi, care se aglomerează după ce soarele apune. Turiștii pot să danseze pe muzică de calitate și să se distreze până în zorii zilei.

Ayia Napa este o destinație turistică care oferă o gamă largă de atracții și activități pentru turiști, de la plaje uimitoare și viață de noapte vibrantă până la istorie și cultură impresionante.

Perioada: 4-11 mai 2023

Zbor: 288 de lei/persoana cu Wizz Discount (Cluj-Napoca – Larnaca si retur)

Cazare: 280 euro A Maos Superior Studio (cel ma bun pret raportat la calitate)

Aceasta este o excursie de tipul DIY (do it yourself), în care tu va trebui să îți cumperi singur biletele de avion și să îți faci rezervarile de cazare. Prețurile sunt orientative la momentul postării articolului. Pentru a putea beneficia de aceste prețuri, vă rugăm să vă rezervați cat mai repede biletele de avion și cazarea.