Berlin este un oraș vibrant și plin de viață, cu o istorie bogată și o cultură eclectică. Orașul a suferit multe transformări de-a lungul timpului, iar astăzi este considerat unul dintre cele mai interesante orașe din Europa.

Istoria tumultoasă a Berlinului se poate vedea în monumentele sale istorice, cum ar fi zidul Berlinului, Checkpoint Charlie, Brandenburg Gate și Reichstag Building. Acestea sunt doar câteva dintre obiectivele turistice cele mai populare ale Berlinului.

Berlin este, de asemenea, cunoscut pentru scenele sale culturale. Muzeele orașului sunt printre cele mai bune din lume, inclusiv Muzeul de Artă Contemporană, Muzeul Pergamon și Muzeul German de Istorie.

Orașul este, de asemenea, cunoscut pentru viața sa de noapte vibrantă. Berlinul are o scenă muzicală diversă, care variază de la cluburi de techno subterane la baruri de jazz intime. În plus, există numeroase festivaluri de muzică și evenimente care au loc în aer liber, în timpul verii.

În ceea ce privește gastronomia, Berlinul oferă o gamă largă de opțiuni. De la currywurst și kebab-uri, la restaurante de lux cu bucătărie internațională, ai de unde alege. În plus, orașul este cunoscut pentru străzile sale alimentare, unde poți gusta cele mai bune preparate de la comercianții locali.

În concluzie, Berlinul este un oraș plin de viață, cu o cultură bogată și o istorie fascinantă. Este un oraș care trebuie vizitat cel puțin o dată în viață, cu o gamă largă de activități și experiențe care așteaptă să fie descoperite.

Perioada: 16-19 iunie 2023

Zbor: 238 de lei/persoana cu Wizz Discount (Cluj-Napoca – Berlin si retur)

Cazare: 3 nopti cu mic dejin – 1189 lei / 2 persoane Hotel Transit Loft (cea mai buna varianta raportat calitate/pret)

Aceasta este o excursie de tipul DIY (do it yourself), în care tu va trebui să îți cumperi singur biletele de avion și să îți faci rezervarile de cazare. Prețurile sunt orientative la momentul postării articolului. Pentru a putea beneficia de aceste prețuri, vă rugăm să vă rezervați cat mai repede biletele de avion și cazarea.