Bruges (cum este numit în limba franceză și în limba română, respectiv Brugge, denumirea oficială în limba olandeză) este mic orasel din Belgia, denumit si Venetia Nordului datorita canalelor care incercuiesc si traverseaza orasul. In Evul Mediu, datorita acestei retele dense de cai navigabile, Bruges a fost considerat unul dintre cele mai importante centre comerciale din Europa.

In acest oras o sa gasiti o multitudine de magazine care vand ciocolata, dar daca doriti sa cumparati ciocolata realizata in Bruges atunci cautati magzinele care au cuvantul “handmade” afisat pe fereastra.

In aceasta zona o gasiti si cele mai multe castele pe metru patrat din orice alta tara din lume. Aproximativ 50 dintre cele 470 de castele din regiunea Flandra se afla in jurul orasului Bruges.

Va invitam sa vizitati acest minunat oras intr-un citybreak din 12 pana in 15 septembrie. Am ales datele astfel incat sa fie pe sfarsit de saptamana.

Cluj – Bruges 12 – 15 septembrie

Aterizarea se va face pe aeroportul Charleroi, iar de aici pana in Bruges aveti optiunea de a merge cu trenul sau cu autobuzul, costul fiind intre 20-25 de euro pentru o calatorie dus-intors. Durata calatoriei va fi in jur de 1,5 ore.

Cazarea: Cosy apparment a Vosseslag Park Atlantis

Am ales un apartament aproape de Marea Nordului cu un view minunat. Pretul este de 695 de lei pentru 2 persoane pentru toate cele 3 nopti.

Pret pe persoana: 575 lei (transport+cazare)

Aceasta este o excursie de tipul DIY (do it yourself), in care tu va trebui sa iti cumperi singur biletele de avion si sa iti faci rezervarile de cazare. Preturile sunt orientative la momentul postarii articolului. Pentru a putea beneficia de aceste preturi va rugam sa va rezervati cat mai repede biletele de avion si cazarea.

Scrie un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.