Roma, capitala Italiei, este unul dintre cele mai frumoase și mai bogate orașe din Europa, cu o istorie de peste două milenii. Cunoscută și sub numele de “Orașul Etern”, Roma a fost centrul Imperiului Roman și este locul unde se află cele mai importante monumente și obiective turistice din lume.

Există multe motive pentru care să vizitezi Roma. În primul rând, orașul este o comoară a artei și arhitecturii antice și medievale, cu clădiri vechi de secole, palate, biserici, muzee și galerii de artă. În al doilea rând, Roma este cunoscută pentru gastronomia sa delicioasă, cu cele mai bune paste, pizza și gelato din lume. În al treilea rând, orașul oferă o experiență unică de călătorie, cu un ritm de viață relaxat și oameni prietenoși și ospitalieri.

Una dintre cele mai populare atracții turistice din Roma este Colosseum-ul, unul dintre cele mai mari și mai impresionante amfiteatre din lume. Construit în secolul I d.Hr., Colosseum-ul a găzduit lupte între gladiatori, bătălii navale și alte evenimente spectaculoase. Astăzi, monumentul este un simbol al Romei și este deschis pentru vizitatori.

De asemenea, merită să vizitezi și Vaticanul, cel mai mic stat independent din lume, care găzduiește cele mai importante monumente și opere de artă din lume, inclusiv Basilica di San Pietro, Capela Sixtină și Muzeul Vaticanului.

Perioada: 25-28 mai 2023

Zbor: 368 de lei/persoana cu Wizz Discount (Cluj-Napoca – Roma si retur)

Cazare: 233 euro Casa Honey 2 a Morena

Aceasta este o excursie de tipul DIY (do it yourself), în care tu va trebui să îți cumperi singur biletele de avion și să îți faci rezervarile de cazare. Prețurile sunt orientative la momentul postării articolului. Pentru a putea beneficia de aceste prețuri, vă rugăm să vă rezervați cat mai repede biletele de avion și cazarea.