Palma este capitala insulei meditareneene Mallorca, fiind un oras vibrant  si plin de viata, foarte atractiv pe tot parcursul anului.  Orasul este situat in partea de sud a insulei si atrage foarte multi turisti datorita multitudinii de actiuni de divertisment prezente aici, de la festivaluri locale traditionale, concerte de muzica pana la muzee si galerii de arta. Tot in zona orasului existe si plaje frumoase si zone de promenada.  Principalele atractii si zona de shopping se regaseste in jurul catedralei gotice, zona denumita si orasul vechi din Palma fiind plin de pasaje, monumente istorice si cladiri cu o arhitectura gotica. Orasul este foarte usor de explorat pe jos, avand posibiliatea sa va opriti la diferite cafenele sau magazine de tip boutique.

In continuare va prezentam o oferta de 6 nopti in luna iunie intre 9 si 15 iunie cu zbor din Bucuresti.

Ca si cazare va recomandam un apartament mic cu conditii decente. In Palma cu siguranta o sa va petreci timpul afara, avand nevoie doar de un loc de odihna cu minimum de confort.

Apartament Paguera – 6 nopti 351,10 euro

Pret/persoana: 302,55 euro

Aceasta este o excursie de tipul DIY (do it yourself), in care tu va trebui sa iti cumperi singur biletele de avion si sa iti faci rezervarile de cazare. Preturile sunt orientative la momentul postarii articolului. Pentru a putea beneficia de aceste preturi va rugam sa va rezervati cat mai repede biletele de avion si cazarea.

Scrie un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.